ΙΜΑΝΤΑΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

..=> Αν θέλεις να μάθεις τί είναι κάτι, ρώτησέ το το όνομά του!..=>. If you want to know what something is, ask its name!..=> Wenn Sie wissen wollen, was etwas ist, fragen Sie seinen Namen!..=> Если вы хотите знать, что-то есть, спросить его имя!..=> Si usted quiere saber lo que algo es, preguntar cómo lo llaman!..=> Si vous voulez savoir ce que quelque chose est, demander à son nom!..=> Se volete sapere che cosa è qualcosa, chiedere il relativo nome!..=> 如果你想知道的东西是什么,问他的名字!..=>.

Παρασκευή 7 Απριλίου 2017

Τα Κεραμικά ενεπίγραφα σκεύη των Μάγιας, τα Ιερογλυφικά και το Κοινόν του Γραπτού Λόγου του Αρχαίου Κόσμου!

του Κ. Ι. ΜΠΟΥΖΑΝΗ
Ίστορος-Διδασκάλου της Εικονογράμματης και Παλαιογραμμικής Γραφής


   Τα αρχαία ΓέΝη των ιΘαΓεΝών του "Νέου Κόσμου", της Ηπείρου του Ατλαντικού, ιΝΔιάΝοι ονομάστηκαν από τους άξεστους, τους αιμοβόρους, τα καθάρματα της Οικουμένης, τους… Αυτοκρατορικούς Ευρωπαίους.

   Εάν θέλεις να βασιλέψεις, βρές έναν σπουδαίο λαό, με την πυρίτιδα και την γενοκτονία, με τα ικριώματα και την κρατική επιβολή σπείρε τον θρήνο και τον φόβο, κορφολόγησέ τον με την εξαγορά και μετά άπλωσε το σκοτάδι καταστρέφοντας τον Λόγο των ελλόγων υπηκόων σου!
   Ακόμη ψάχνουμε να ξεδιαλύνουμε τα μυστήρια των, μόλις προ ολίγων εκατονταετιών, "εξαφανισμένων" αξιοθαύμαστων Φυλών των Ιθαγενών Γενών της προΚολομβιανής Αμερικανικής Ηπείρου!      
  
Επιβάλλεται, από την Αρχαία Αίγυπτο μέχρι το Μεξικό και το Περού, να… ξαναδιαβάσουμε τα λεγόμενα ειΚοΝοΓΡαΦιΚά Γραπτά (ιερογλυφικά), ακόμη και τα Σινο-Ιαπωνικά, στην Γλώσσα που αυτά έχουν γραφτεί!

Είναι γεμάτος ο Αρχαίος Κόσμος με επιγραφές του Κοινού, Παγκόσμιου, Εικονογράμματου & Παλαιογραμμικού Συστήματος Επιγραφής-Αναγνώσεως!


Και εδώ, σε αυτά τα δοχεία, από την Ήπειρο του Ατλαντικού, χτυπάει η καρδιά της Πρωτογένειας του ανεπανάληπτου Ελληνισμού!
[Προσοχή, να μην παρανοήσουμε την έννοια του Ελληνισμού και προσβάλλουμε τους Βαρβάρους* και, πρό πάντων, αδικήσουμε τους… αείπαιδες Έλληνες!
*Βάρβαρος = πάς αλλόφωνος, κατά τον Ηρόδοτο.]

ΔΙΑΒΑΣΤΕ μαζί μας:

 Η ανάγνωση έγινε με τα Στοιχεία-Γράμματα από "Το Κοινό Εικονογράμματο και Παλαιογραμμικό Αλφάβητο του Αρχαίου Κόσμου"


Κατεβάστε - Μελετήστε - Διαδώστε τοπου ενοποιεί τον πανανθρώπινο γραπτό λόγο και λύνει τα μυστήρια των Ιερογλυφικών, των Κινέζικων, των Γραμμικών γραφών, του Δίσκου της Φαιστού, των γραφών των... Εξωγήινων κλπ. 
και ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ μία Σειρά σχετικών ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
 Ο εγχάρακτος, γλυπτός είτε γραπτός διάκοσμος σε οικιακά και χρηστικά σκεύη, εργαλεία, δοχεία, κοσμήματα, νομίσματα, αναθήματα, κτήρια, τάφους κλπ., οπουδήποτε,  δεν αποτελεί, αποκλειστικά, εμπνευσμένες καλλιτεχνικές απεικονίσεις ή σύμβολα, όπως από πρώτη άποψη φαντάζει στους ανυποψίαστους ή στους... αγράμματους κάθε εποχής, αλλά, πολύ συχνά, σχετικά κείμενα-επιγραφές.
   
Αλήθεια, τί άλλο θα ήταν ανάγκη να γράψει κανείς πάνω σε αυτά τα σκεύη και με ποίο άλλο Σύστημα Επιγραφής-Αναγνώσεως;

  Εν αρχήι ήν ο Λόγος! Ο Έλλογος άνθρωπος, φωνήν έχων, δεν γράφει… Εικονογραφών! Ο Έλλογος άνθρωπος σε ένα παγκοσμιοποιημένο, λόγω του εμπορίου, περιβάλλον, από την προϊστορική εποχή, ακόμη, δεν μπορούσε παρά να χρειάζεται ένα Κοινό Σύστημα Επιγραφής-Αναγνώσεως, την ίδια δε στιγμή και για τον ίδιο λόγο δεν μπορούσε  να αλλάζει Κώδικες-Συστήματα Επιγραφής και Αναγνώσεως ούτε κάθε χίλια ούτε κάθε χιλιάδες όσες έτη.
  Εμείς, εδώ, θα διδάξουμε την Κοινή Εικονογράμματη και, στην εξέλιξή της, την Παλαιογραμμική Γραφή!

– Μερικές υποθέσεις της Ανθρωπότητος είναι καθαρά Ελληνικές υποθέσεις,
είπε ο Προφύτης! –
(Προφύτης = ο Προφυτεύων,
ο καλλιεργών το έδαφος γιά την φύτευση, ο Υπονομευτής)


               
........

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου