ΙΜΑΝΤΑΣ ΚΥΛΗΣΕΩΣ

..<= Αν θέλεις να μάθεις τί είναι κάτι, ρώτησέ το το όνομά του!..=>. If you want to know what something is, ask its name!..=> Wenn Sie wissen wollen, was etwas ist, fragen Sie seinen Namen!..=> Если вы хотите знать, что-то есть, спросить его имя!..=> Si usted quiere saber lo que algo es, preguntar cómo lo llaman!..=> Si vous voulez savoir ce que quelque chose est, demander à son nom!..=> Se volete sapere che cosa è qualcosa, chiedere il relativo nome!..=> 如果你想知道的东西是什么,问他的名字!..=>.

.

Δευτέρα, 10 Δεκεμβρίου 2018

Ιερογλυφικών Σημείων η Ποιητική και οι… Ίστορες Ωραπόλλων ο Νηλώος και ο Γάλλος Σαμπολιόν!

του Κ. Ι. ΜΠΟΥΖΑΝΗ - by BOUZANIS K. -

 Γεμάτος ο Αρχαίος Κόσμος από επιγραφές με το Εικονογράμματο & Παλαιογραμμικό Σύστημα Επιγραφής-Αναγνώσεως! 
Και εδώ, στην Αρχαία Αίγυπτο, χτυπάει η καρδιά της Πρωτογένειας του ανεπανάληπτου Ελληνισμού!
(Προσοχή! Να μην παρανοήσουμε την έννοια του Ελληνισμού και ενοχλήσουμε τους… αείπαιδες Έλληνες!)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ και εσείς!

Κατεβάστε - Μελετήστε - Διαδώστε τοπου βασίζεται στο "Κοινό Εικονογράμματο και Παλαιογραμμικό Αλφάβητο του Αρχαίου Κόσμου", ενοποιεί τον πανανθρώπινο γραπτό λόγο και λύνει τα μυστήρια των Ιερογλυφικών, των Κινέζικων, των Γραμμικών γραφών, του Δίσκου της Φαιστού, των γραφών των... Εξωγήινων κλπ.  


ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ:
 Ο πίθος-δοχείο των στύλων επιγραφής και το... μελανοδοχείο του αυθεντικού αιγύπτιου Γραμματικού ευφυώς επιλέχτηκαν από τα... άπειρα γραμματοσήματα γιά το "Π" και το "Σ" αντίστοιχα και δεν αποτελούν εικονογραφίες ούτε ιδεογραφήματα που παραπέμπουν σε Γραφείς!

 Ο Ωραπόλλων ο Νηλώος, γραμματικός στην Αλεξάνδρεια, με τα «Ιερογλυφικά» του (Πάτμος 1419), ενώ εμφανίζεται ως ειδήμων, όχι δεν κατάφερε να μας πείσει αλλά σκόπιμα μας παραπληροφόρησε! Ακολούθησε των ΔεΛΦών τον άΡΧοντα, τον Πλούταρχο που, δύο χιλιετίες τώρα, αγωνίζεται να κρύψει παρά να φανερώσει την αλήθεια "Περί του εν Δελφοίς Ε". 
  Εμείς δεν θα ψέξουμε τους Αρχαίους Μύστες! Τον Πλούταρχο και τον Ωραπόλλωνα, θα τους κρατήσουμε για να μας… επικυρώσουν τον «Κώδικα Γλωσσικής Παραγωγής και Εμπλουτισμού του Πανανθρώπινου Λόγου».

 Από τον Jean-Francois Champollion (Ζάν-Φρανσουά Σαμπολιόν, 1790 - 1832), Γάλλο λόγιο, ανατολιστή και αιγυπτιολόγο, τον θεωρούμενο, σήμερα, πατέρα της Αιγυπτιολογίας και τους Άγγλους σοφούς M. Ventris (Μάικλ Βέντρις) και J. Chadwick (Τζών Τσάντγουηκ), τους... αποκρυπτογράφους της λεγόμενης Γραμμικής Γραφής β΄, θα επισημάνουμε την ομολογία της αποτυχίας του "ΝΑΙ μεν και... αλλά!" και του μη Στρίβειν ενώ... Όμφακές ήσαν.
   Εν μέρει, λοιπόν, το Ιερογλυφικό ιδίωμα Γραφής των Αρχαίων Αιγυπτίων και το Παλαιογραμμικό των Αρχαίων Ελλήνων αποκρυπτογραφήθηκαν ε πι τυ χώς! - Κάποιος έπρεπε κάτι να... αποκρυπτογραφήσει! - 
  Ο Champollion, φαινόμενον ευφυΐας (…γαλλικού τύπου!), θα βρεί ένα δικό του μονοπάτι, μέσω του Υπάτου Ηγεμόνα και Άνακτα των Νηλώων και της Κλεοπάτρας, της Αιγύπτου του Μ. Αλεξάνδρου και, όταν η τύχη δεν θα μπορέσει να τον ακολουθήσει, θα μας διδάξει ένα διττό Αιγυπτιακό Σύστημα Επιγραφής και Αναγνώσεως βασιζόμενο σε φωνητικά γραμματοσήματα, το ένα, και το άλλο στον ιδεογραφικό συμβολισμό! Θα μας σερβίρει, λοιπόν, την ίδια εξυπνάδα που, ένα αιώνα μετά, δύο άλλοι σοφοί (… άγγλοι!), ο M. Ventris και ο J. Chadwick, αποκρυπτογραφώντας (!) την Παλαιογραμμική Γραφή θα την κατατμήσουν στην Γραμμική β΄, που τους… έκατσε, και στην Γραμμική α΄ που δεν τους έκανε την χάρη και την άφησαν να περιμένει, εις μάτην, κανέναν σοφώτερο… Αμερικάνο! 

  Εν αρχήι ήν ο Λόγος! Ο Έλλογος άνθρωπος, φωνήν έχων, δεν γράφει… Εικονογραφών!
  Εμείς, εδώ, θα διδάξουμε την Κοινή Εικονογράμματη και, στην εξέλιξή της, την Παλαιογραμμική Γραφή!


– Ίστωρ της ποιητικής των Γραμματοσημάτων του Λόγου,
της Εικονογράμματης και της Παλαιογραμμικής Γραφής,
 είναι ο ΛέΓων! 
Μερικές υποθέσεις της Ανθρωπότητος είναι καθαρά Ελληνικές υποθέσεις,
είπε ο Προφύτης! 
(Προφύτης = ο Προφυτεύων, ο Υπονομευτής)
               
  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου